Mormor Stranden - Øresund - Havnen - Lodstårnet
Drop Down Menu

KOMMUNALVALG 2013

12 år er gået siden jeg sidst sad i Dragør Kommunalbestyrelse, men der er stadig mange ting som kan gøres bedre eller anderledes, derfor stiller jeg op igen. Nedenfor kan du se nogle af de ting jeg vil arbejde for samt hvad jeg foretager mig i valgkampen op til kommunalvalget den 19. november 2013.

Valget er overstået og Venstre i Dragør beholdt sine 3 mandater. Desværre blev jeg ikke valgt ind, men er nu 1. suppleant for Venstres Byrådsgruppe, hvilket jeg er meget glad for. Efter flere konstitueringer lykkedes det Venstre at få borgmesterposten. Så vidt jeg ved er det første gang Venstre har dette, og jeg er sikker på at det vil være med til sætte skub i udviklingen i Dragør.

HAVNEN
Det gamle færgeområde i havnen er en skandale. Siden færgen til Sverige holdt op med sejle er der ikke sket noget, selvom nogle påstår det modsatte. Når man sammenligner med hvordan andre byer har fået udnyttet deres havne, er det pinligt at der ikke har været politisk vilje til at få sat et af de mange projekter igang. Det skal ske nu! - og det må gerne finansieres gennem salg af område til boliger!

Læs mit indlæg i Dragør Nyt her.


SVØMMEHALLEN & IDRÆTSLIVET
Allerede mens jeg sad i kommunalbestyrelsen vidste man at dagene var talte for svømmehallen, hvis man ikke foretog sig noget. Derfor begyndte vi at spare op til en ny svømmehal, men senere blev pengene brugt til andre områder i kommunen. Der skal ikke alene bygges en ny svømmehal, men der skal gøres noget ved hele Hollænderområdet. Jeg støtter et OPP (Offentligt - Privat - Partnerskab) projekt. Jo hurtigere man kommer i gang des bedre.

Læs mit indlæg i Dragør Nyt her

OM MIG
Har boet i Dragør i 31 år. Ugift, har en søn på 18 år. Er 60 år gammel og har været ansat i SAS i 41 år, som jourhavende Trafikchef og nu som Flight Dispatcher. Var valgt ind i Dragør Kommunalbestyrelse i perioden 1994-2002, og derefter formand for Venstre i et par år.

Per Faldborg Olesen

Klik her for billede i høj opløsning.

DRAGØR I UDVIKLING
Hvis man f.eks. ser 100 år tilbage på det der i dag omfatter Dragør Kommune, vil man ganske tydelig kunne se, hvordan vores by stille og rolig er blevet udbygget. Denne udvikling skal fortsætte med respekt for Dragørs særlige egenskaber. Det skal ske i sammenarbejde med det private og det offentlige arbejdsmarked, hvilket skal skabe grundlag for en økonomisk velfungerende kommune med attraktive tilbud til borgerne på bl.a. fritids-, pasnings-, skole- og ældreområdet.
VALGVIDEO
Se min valgvideo ved at klikke på billedet

Valgvideo KV13


Besøg mig på min Facebook profil, hvor du kan læse mine kommentater til valgkampen i Dragør.

Per Faldborg Olesen Facebook
ØKONOMIEN
Trods svære odds er det lykkedes at få genoprettet kommunens økonomi. Dette er grundlaget for at vi som kommune kan forny os, hvorfor en stram og prioriteret økonomi fortsat er nødvendig.

valgplakat


Læs mine indlæg gennem tiderne her.

BUSFORBINDELSER
Det kan ikke være meningen at man ikke kan køre til Rådhuspladsen direkte fra Dragør, og for nogens vedkommende, direkte til Kgs. Nytorv. Det er også uforståeligt at når man gerne vil have at folk benytter det offentlige, at der om aftenen er 1 time mellem busserne fra lufthavnen til Dragør. Det må der gøres noget ved!

Vil du læse hele Venstres i Dragørs officielle valgprogram, så klik her.


Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på nedenstående formular.

KONTAKTNAVN:
ADRESSE:
POSTNUMMER & BY:
TELEFONNUMMER:
E-MAIL:
BESKED:
   

Opdateret d. 20.9.2023