Roskilde Lufthavn - G1000 cockpit - Cessna 182 - Lake Tahoe
Drop Down Menu

FLYVNING I DANMARK
I Danmark har jeg kun rettigheder til at flyve som privatpilot (PPL). Jeg har været medlem af Roskilde Flyveklub igennem mange år, hvor jeg deltager i nogle af deres ture og lejer fly. I 2018 blev jeg valgt til formand for RFK. Det var også gennem Roskilde Flyveklub jeg kom ind i Roskilde Airshow.

Jeg lejer fly hos Roskilde Flyveklub, men har også haft mulighed for at leje hos andre, hvor jeg bl.a. har fløjet C172 med G1000 samt Piper Dakota. Det er ikke så tit jeg kommer ud over landes grænser, undtagen USA, men nyder at flyve rundt til de mange dejlige øer i Danmark. Et flycertificat giver en mulighed for at se de mange skønne øer som der er i Danmark. Jeg tror aldrig jeg ville have kommet til f.eks. Anholdt, hvis jeg ikke havde haft et flycertificat.

I menuen under "billeder" kan du se nogle billeder fra mine ture i Danmark, og under "briefing" links til nogle af de hjemmesider jeg bruger når jeg skal ud og flyve. Hvis der er noget du vil spørge mig om, er du meget velkommen til at skrive til mig. Min e-mail er pf.olesen@webspeed.dk (Benyt venligst kopi/paste).

God fornøjelse.

De røde prikker på kortet angiver de steder jeg har fløjet til i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland.


Opdateret d. 20.9.2023