Mormor Stranden - Øresund - Havnen - Lodstårnet
Drop Down Menu

KOMMUNALVALG 2017

Ved Kommunalvalget i 2013 beholdt Venstre sine 3 mandater. Desværre blev jeg ikke valgt ind, men blev 1. suppleant for Venstres Byrådsgruppe, hvilket jeg har været meget glad for. Ved valget i 2017 har Venstre i Dragør igen beholdt sine 3 mandater, og manglede kun 27 stemmer i at få det 4. mandat, hvilket ville have betydet at jeg var blevet valgt ind. I stedet for er jeg igen blevet 1. suppleant for Venstre til kommunalbestyrelsen.

Der er 3 områder, som jeg interesser mig særligt for. Idrætten, havnen og den offentlige transport i Dragør. Du kan læse mere om disse emner nedenfor.

IDRÆTTEN
Heldigvis har Venstre i samarbejde med forligspartierne i Dragør fået afsat penge til en ny svømmehal og en renovering af Hollanderhallen, som allerede er startet op her i 2017. Uanset om man synes om den model som er blevet brugt, så sker der noget, og det er vigtig, efter al den snak der har været uden nogen beslutninger.

Jeg vil følge op på at der ikke sker forsinkelse og/eller forringelser på dette område.


HAVNEN
Lige siden færgen stoppede med at sejle har der kun været snak og inden konkrete tiltag til en aktiv havn. Igen har Venstre været med til at der sker noget, også på dette område.

Jeg vil arbejde på at der også her bliver igangsat projekter der vil sikre en aktiv havn til gang for erhverslivet, havnens brugere, turisterne og selvfølgelig Dragørs borgere. Jeg er positiv indstillet på et hotel med konference faciliteter.

OM MIG
Har boet i Dragør siden 1982. Ugift, har en søn på 22 år. Er 64 år gammel og har været ansat i SAS siden 1971, som bl.a. jourhavende Trafikchef og de sidste 4 år som Flight Dispatcher. Min ansættelse i SAS stopper 30. november 2017. Var valgt ind i Dragør Kommunalbestyrelse i perioden 1994-2002, og derefter formand for Venstre i et par år.

Per Faldborg Olesen

Klik her for billede i høj opløsning.

DRAGØR I UDVIKLING
Hvis man f.eks. ser 100 år tilbage på det der i dag omfatter Dragør Kommune, vil man ganske tydelig kunne se, hvordan vores by stille og rolig er blevet udbygget.

Denne udvikling skal fortsætte med respekt for Dragørs særlige egenskaber. Det skal ske i sammenarbejde med det private og det offentlige arbejdsmarked, hvilket skal skabe grundlag for en økonomisk velfungerende kommune med attraktive tilbud til borgerne på bl.a. fritids-, pasnings-, skole- og ældreområdet.

VALGVIDEO
Se min valgvideo her

Du kan også se min valgvideo fra 2013 ved at klikke på billedet.

Selvom vidoen omhandler områder, hvor der er sket markante forbedringer, er det vigtig at der stadig er fokus på disse ting.

Klik her for at se en af Venstres valgvideoer for KV17.

Valgvideo KV13


Besøg mig på min Facebook profil, hvor du kan læse mine kommentater til valgkampen i Dragør.

Per Faldborg Olesen Facebook
ØKONOMIEN
Trods svære odds er det lykkedes at få genoprettet kommunens økonomi og Dragør ligger nu blandt de 10 rigeste kommuner i Danmark.

Dette er grundlaget for at vi som kommune kan forny os, hvorfor en stram og prioriteret økonomi fortsat er nødvendig.ON TOUR
Venstre tager rundt i kommunen. Klik på plakaten og læs mere.

on tour plakat


valgplakat


Læs mine indlæg gennem tiderne her.

OFFENTLIG TRANSPORT
Venstre, både lokalt og på regionsplan, arbejder på at forbedre den offentlige transport i Dragør. Noget kan gøres hurtigere end andre ting, og økonomien spiller her en stor rolle. Allerede fra 2018 er der afsat penge til halvtime drift på line 35 udenfor myldertiderne - hele ugen.

På sigt bør Dragør selv afsætte penge til feeder busser til lufthavnen, som jeg anser som det vigtigste trafikpunkt for Dragør. Dette kan også ske i samarbejde med private operatører. Her findes busser, tog og Metro døgnet rundt, som giver Dragørs borgere mulighed for videre befordring i de fleste retninger.

Venstres valgprogram kan læses her.


Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på nedenstående formular.

KONTAKTNAVN:
TELEFONNUMMER:
E-MAIL:
BESKED:
   

Opdateret d. 20.9.2023