Roskilde Lufthavn - G1000 cockpit - Cessna 182 - Lake Tahoe
Drop Down Menu


2000 - SEATTLE, FRIDAY HARBOUR

Min gode ven Per var nu blevet udstationeret i Seattle, hvor han var SAS repræsentant i forbindelse med levering af SAS Boeing 737, hvilket gav mig mulighed for både at se hvordan 737 blev produceret, men selvfølgelig også mulighed for at komme ud selv og flyve. Oprindelig havde jeg tænkt mig at flyve en tur fra Renton Airport vestpå ud til havet og ned til Astoria. Derfra skulle turen have gået langs med Columbia River til Mt. St. Helen, Mt. Rainier og tilbage til Seattle. Desværre var det typisk forårsvejr med nogle dejlige varme dage (20 grader) og kølige nætter. Det betød at om morgenen og formiddagen var det tåget, diset og lave skyer, og om eftermiddagen flot blå himlen. Derfor blev turen, på anbefaling fra min instruktør, lavet om til at undgå bjergene og flyve nordpå i stedet for, op mod den canadiske grænse. Nærmere betegnet til en dejlig lille ø som hedder Friday Harbor. Ca. 50 minutters flyvning hver vej.

På vej op til Friday Harbor passerede vi over Everett i 3.500', og kunne derfra godt se at området er større end Renton.Det er her 747, 767 og 777 bliver lavet. Vores tur gik helt smertefrit med skønt vejr hele vejen. Friday Harbor er især om sommeren meget besøgt. Der er virkelig mange små skønne øer man kan lande på, og det er også i dette område at man kan se Killer Whales. På turen hjem fløj vi lige over Mercer Island i 1500' hvor vi kunne se Bill Gates hus til 65 millioner dollars.

767 cockpit på vej til Seattle Mig og Per foran den cessna 172 vi lejede C172 cockpit Everett hvor bl.a. Boeing 747 bliver bygget Finale til bane 33 på Renton - Seattle
767 cockpit Per og Per C172 cockpit Everett Final Renton
Finale til Seatlle Internatinal Grønland Nogle af de øer vi fløjover Olympic bjerget Mt. Rainier
Final Seattle Grønland Nogle øer Olypmic Mt Rainier
Renton lufthavn Landing Friday Harbour Seattel skyline
Renton Friday Harbour Seattle Skyline
Klik på det lille kort og du vil få ruten vi fløj på et ICAO kort.

Opdateret d. 20.9.2023